Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνει την πραγματοποίηση του συγχρηματοδοτημένου από την ΑνΑΔ, προγράμματος κατάρτισης, με θέμα «Εργατική Νομοθεσία στην Κύπρο».

Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Nα γνωρίζουν τις βασικές πρόνοιες της εργατικής νομοθεσίας στην Κύπρο και πώς αυτές εφαρμόζονται στο πλαίσιο της επιχείρησης.
  • Να ενημερωθούν για τις πρακτικές εφαρμογές των κυριότερων νόμων που αφορούν εργασιακές σχέσεις και να επιλέγουν τις κατάλληλες διαδικασίες με σκοπό την εφαρμογή τους.
  • Να αποκτήσουν την ικανότητα να εφαρμόζουν σωστά και αποτελεσματικά τους νόμους με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής τους.
  • Να αξιολογούν τη σημαντικότητα των κάθε νόμων αλλά και να σχεδιάζουν κατάλληλες διαδικασίες με σκοπό τη διασφάλιση ομαλών εργασιακών σχέσεων στο πλαίσιο της επιχείρησης μέσω σωστής εφαρμογής προνοιών σχετικών νομοθεσιών.
  • Να υιοθετήσουν μια πειθαρχημένη στρατηγική ως προς τη συμμόρφωση των κυριότερων προνοιών της εργατικής νομοθεσίας.
  • Να ενδυναμώσουν την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν και να επιλύουν προβλήματα που δυνατόν να προκύπτουν στις εργασιακές σχέσεις μέσα στο πλαίσιο της επιχείρησης που υπάγονται.
  • Να αντιληφθούν εύκολα και άμεσα πώς να εφαρμόσουν σε πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα θα διδαχθούν στο σεμινάριο.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής του προγράμματος: 25 και 26 Νοεμβρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο και στο 22394489 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έντυπο Εγγραφής

Αναλυτικό πρόγραμμα