Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνει την πραγματοποίηση του συγχρηματοδοτημένου από την ΑνΑΔ, προγράμματος κατάρτισης, με θέμα «Εργατικές πολιτικές και καλές πρακτικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού».

Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:

  • Nα κατέχουν γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία κατάλληλων εγγράφων/εντύπων σε νομικό πλαίσιο με βάση τις ανάγκες της εταιρείας τους.
  • Να ενημερωθούν για τις τελευταίες τροποποιήσεις που διέπουν το νομικό πλαίσιο ούτως ώστε να βελτιώσουν αλλά και να ανασυντάξουν τα έντυπα/έγγραφα που ήδη έχουν στην εταιρεία τους.
  • Να αναβαθμίσουν τις πολιτικές, κανονισμούς και άλλα γραπτά έντυπα προσωπικού της εταιρείας τους.
  • Να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους συμμετέχοντες για καλές πρακτικές σχετικές με τις πολιτικές και διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού.
  • Να υιοθετήσουν μια πειθαρχημένη στρατηγική σχετικά με τη νομική υποχρέωση της Εταιρείας απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό της με σκοπό την αποφυγή καταγγελιών και δικαστικών διαφορών.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής του προγράμματος: 26 και 27 Νοεμβρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο και στο 22394489 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έντυπο Εγγραφής

Αναλυτικό πρόγραμμα