Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο FREDERICK ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «GENERAL DATA PROTECTION REGULATION– GDPR».

Σκοπός είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, σε ζητήματα εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (General Data Protection Regulation) που έχει τεθεί σε άμεση ισχύ σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε στις 25 Μαΐου 2018.

Ημερομηνία και χώρος πραγματοποίησης του προγράμματος: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, 09:00 – 15:00. Το πρόγραμμα διάρκειας 6 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία.

Υποστήριξη του σεμιναρίου: Στους συμμετέχοντες θα δοθεί όλο το απαραίτητο υλικό που συνδέεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως βασικές διατάξεις του και σημειώσεις. Επιπρόσθετα, θα δοθούν πρότυπα έντυπα συμμόρφωσης στη νέα νομοθεσία, προτεινόμενες υποθέσεις εργασίας και απαντήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το Έντυπο Εγγραφής και τη Δήλωση Συναίνεσης (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) και ακολούθως να τα προωθήσετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο ΦΑΞ: 22349555.