Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνουν για πρώτη φορά, την έναρξη του προγράμματος «Δεξιότητες Άριστης Εξυπηρέτησης για Διευθυντικά Στελέχη».

Απευθύνεται σε:

Στελέχη που ηγούνται ή/και έχουν την ευθύνη ομάδας που προσφέρει εξυπηρέτηση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς πελάτες ενός Οργανισμού, σε όλους τους τομείς οικονομίας (Χρηματοοικονομικό, Νομικό, Εμπορικό, Τουριστικό/Φιλοξενίας, Δημόσιο κλπ), π.χ. Προϊστάμενους, Τμηματάρχες, Διευθυντές, βοηθούς Διευθυντές.

Χώρος Πραγματοποίησης Προγράμματος:

Το πρόγραμμα διάρκειας 7 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία.

Ημερομηνία διεξαγωγής:

20 Μαρτίου 2020

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το Έντυπο Εγγραφής και τη Δήλωση Συναίνεσης (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) και ακολούθως να τα προωθήσετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο ΦΑΞ: 22349555.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος