Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνουν για πρώτη φορά, την έναρξη του προγράμματος «Ψηφιακή Φωτογραφία: Ανάπτυξη και Βελτίωση των Βασικών Τεχνικών Δεξιοτήτων».

Απευθύνεται σε:

- Μη πτυχιούχους που επιθυμούν να καταρτιστούν σε ακαδημαϊκό επίπεδο με τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες της ψηφιακής δεξιοτεχνίας στη φωτογραφία.

- Φωτογράφους και επαγγελματίες όλων των επαγγελμάτων που ήδη χρησιμοποιούν το μέσο της φωτογραφίας και επιθυμούν τη μετεκπαίδευσή τους για βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Χώρος Πραγματοποίησης Προγράμματος:

Το πρόγραμμα διάρκειας 27 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία.

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

24 Μαρτίου – 9 Ιουνίου 2020, κάθε Τρίτη, 17:30-20:30

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το Έντυπο Εγγραφής και τη Δήλωση Συναίνεσης (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) και ακολούθως να τα προωθήσετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο ΦΑΞ: 22349555.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος