Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη και τη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική

Ημερίδα Ενημέρωσης την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017, ώρα 18:30-20:30

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  και Ενημέρωσης Κάβο-Γκρέκο

Γνωρίστε από κοντά τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Frederick που αφορούν στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη και τη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική.

Το Πανεπιστήμιο Frederick, σας προσκαλεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 18:30 – 20:30 στην ιδιαίτερου ενδιαφέροντος συνάντηση που διοργανώνει για αυτό το σκοπό,  στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης Κάβο-Γκρέκο.

Το Πανεπιστήμιο Frederick, πρωτοπόρο και διαρκώς εναρμονισμένο με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας, από  νωρίς είδε τις τεράστιες προοπτικές που έχουν τα συγκεκριμένα θέματα και γρήγορα , εξειδικεύθηκε και  απέκτησε μεγάλη εμπειρία.

Έτσι, προσφέρει  Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Εκπαίδευσης του Περιβάλλοντος και της Αειφόρου Ανάπτυξης  και της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής αναγνωρισμένα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Επιλέγοντας τον εμβληματικό χώρο για τα θέματα της Εκπαίδευσης του Περιβάλλοντος και της Αειφόρου Ανάπτυξης, το ΚΠΕ του Κάβο-Γκρέκο, σας προσκαλούμε να έρθετε και να γνωρίσετε από κοντά τα προγράμματά μας και το προσωπικό μας.

Θα μπορέσετε  να συζητήσετε,  να λύσετε απορίες και να θέσετε ερωτήσεις σε σχέση με τα  συγκεκριμένα Προγράμματα Σπουδών.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε φοιτητές των προγραμμάτων μας, όπως επίσης και επαγγελματίες, ήδη απόφοιτοι των προγραμμάτων μας , με στόχο την σε βάθος αντίληψη του εύρους των ευκαιριών που ανοίγονται  εάν επιλέξετε τη φοίτηση σε κάποιο από τα Προγράμματα αυτά,  για επαγγελματική απασχόληση,  σταδιοδρομία και ανέλιξη.

Σας περιμένουμε, σε μια «Περιβαλλοντική Ημερίδα» αλληλογνωριμίας.

Πρόσκληση