Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνει την πραγματοποίηση του έκτου, επιχορηγημένου από την ΑνΑΔ, προγράμματος κατάρτισης, με θέμα τη Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών. Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή πλήρους εκπαίδευσης και η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων του διαμεσολαβητή, όπως προβλέπονται από την Κυπριακή και διεθνή νομοθεσία και πρακτική.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση:

*Να εγγραφούν στο μητρώο Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και να εργαστούν ως διαμεσολαβητές, εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του νόμου.

*Να διαχειρίζονται με αποτελεσματικότητα τις διαμεσολαβήσεις που θα τους ανατεθούν.

*Να χειρίζονται τις συγκρούσεις που προκαλούν οι έριδες και να εντοπίζουν τα ακριβή αίτιά τους.

*Να διακρίνουν τη διαμεσολάβηση από τα λοιπά Μέσα Εξωδικαστικής Επίλυσης Διαφορών.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως και δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Μειωμένο κόστος συμμετοχής για όσους εγγραφούν μέχρι τις 17 Αυγούστου 2020

Ημερομηνίες Διεξαγωγής του προγράμματος: 31/08, 01/09, 02/09, 03/09, 04/09, 05/09

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00–18:00 &

Σάββατο: 09:00–16:30

Περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο, στο ωρολόγιο πρόγραμμα και στο 22394489 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.