Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης " Creating Culture of Quality in Restaurants ", με επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:   24-25/04/2023

Κόστος Προγράμματος:

Κόστος Συμμετοχής: €220 + ΦΠΑ

Επιχορήγηση από ΑΝΑΔ: €120

Τελικό Κόστος Δικαιούχου: €100 + ΦΠΑ (€41,80) 

Περισσότερες Πληροφορίες 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πιο κάτω ή επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος