Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης " Creating Culture of Quality in Restaurants ", με επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 24-25/04/2023
Κόστος Προγράμματος:
Κόστος Συμμετοχής: €220 + ΦΠΑ
Επιχορήγηση από ΑΝΑΔ: €120
Τελικό Κόστος Δικαιούχου: €100 + ΦΠΑ (€41,80)
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πιο κάτω ή επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.