Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνουν την έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης «Αξιολόγηση και Διαχείριση Απόδοσης Ανθρώπινου Δυναμικού»

Σκοπός του προγράμματος είναι  να βοηθήσει τα διευθυντικά στελέχη να κατανοήσουν τη σημασία και τον ρόλο της Αξιολόγησης και Διαχείρισης Απόδοσης στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και να τους προσφέρει πρακτική υποστήριξη στον ρόλο τους ως αξιολογητές, μέσα από πρακτικές και τεχνικές, ώστε να καταστήσουν την αξιολόγηση ένα αναπτυξιακό εργαλείο που θα τους βοηθήσει να επιτυγχάνουν τη διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, τη βελτίωση της αποδοτικότητας και την επίτευξη των στόχων των Οργανισμών τους.

Χώρος Πραγματοποίησης Προγράμματος: Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία. Αξιολογώντας τη μελλοντική περιρρέουσα κατάσταση, τα προγράμματα κατάρτισης ενδέχεται να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Για τη δια ζώσης ή εξ αποστάσεως πραγματοποίηση των προγραμμάτων, θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό.

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής: 29/06/2020 & 30/06/2020 από 09:00 μέχρι 17:45

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης ή για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντός πιο κάτω ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος