Στο Πανεπιστήμιο Frederick από το Teachers College του Columbia University για μία μοναδική διάλεξη ο διακεκριμένος Stephen Silverman

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής με χαρά φιλοξενούν την Τετάρτη 1η Μαρτίου τον διακεκριμένο καθηγητή Stephen Silverman που θα δώσει διάλεξη με θέμα: : «Έρευνα στην αποτελεσματική διδασκαλία της Φυσικής Αγωγής».

Είναι μεγάλη ευκαιρία για την εκπαιδευτική κοινότητα και τους εξειδικευμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, καθώς ο  Stephen Silverman είναι ειδικός παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του.  

Θα βρίσκεται στην Κύπρο λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής καθηγητών του Erasmus Plus Programme. Με πολύ πλούσιο ερευνητικό και  συγγραφικό έργο, ο καθηγητής Silverman έχει τιμηθεί από διάφορους φορείς σε παγκόσμιο επίπεδο για την προσφορά του στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώ αποτελεί μέλος του American Academy of Kinesiology το οποίο απαριθμεί 150 επίλεκτα μέλη από την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα. 

Ο καθηγητής Silverman ταξιδεύει διαρκώς και στις πέντε ηπείρους διαχέοντας τη γνώση και την εμπειρία του προσφέροντας κλειδιά για την αποτελεσματική διδασκαλία της Φυσικής Αγωγής.      

Η διάλεξη θα γίνει στην Άιθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος (Νέα Πτέρυγα, 1ος όροφος) στη Λευκωσία στις 18:30.

Πρόσκληση