Κερδιστε </br> ενω μαθαινετε

Κερδιστε
ενω μαθαινετε

Ευκαιρίες εργοδότησης στο Πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμα "Earn While You Learn" είναι ένα πρόγραμμα απασχόλησης που σχεδιάστηκε από το Γραφείο Σταδιοδρομίας ειδικά για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που εργάζονται στο πανεπιστήμιο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με μερική απασχόληση στην Πανεπιστημιούπολη, σε διάφορους ρόλους που ταιριάζουν στο ακαδημαϊκό σας πρόγραμμα, όπως: διοικητική υποστήριξη, τεχνική υποστήριξη, ακαδημαϊκή στήριξη από φοιτητές για φοιτητές, υποστήριξη πανεπιστημιακών εκδηλώσεων, υποδοχή, βιβλιοθήκη και άλλα πολλά.

Εάν είστε εγγεγραμμένος/η προπτυχιακός/ή, μεταπτυχιακός/ή ή διδακτορικός/ή φοιτητής/τρια, δικαιούστε να εργαστείτε με μερική απασχόληση και να λάβετε έκπτωση στα δίδακτρα του πανεπιστημίου.


Γιατί να εργαστείτε στην Πανεπιστημιούπολη;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε στην Πανεπιστημιούπολη:

- Χρηματοδοτείστε τις σπουδές σας
Η εργασία στην Πανεπιστημιούπολη σάς δίνει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας και να μειώσετε τα πανεπιστημιακά σας δίδακτρα. Η αμοιβή για τις ώρες που θα εργάζεστε θα αφαιρείται από τα δίδακτρά σας.

- Εμπλακείτε με την κοινότητα του Πανεπιστημίου Frederick και δημιουργήστε το δίκτυό σας
Η εργασία στην Πανεπιστημιούπολη σάς δίνει τη δυνατότητα να δικτυωθείτε με επαγγελματίες στον τομέα σας, να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες αλληλεπιδρώντας με άλλους/ες φοιτητές/τριες αλλά και το προσωπικό του Πανεπιστημίου και να γίνετε ενεργό μέρος της πανεπιστημιακής κοινότητας.

- Αποκτήστε πραγματική επαγγελματική προετοιμασία κι εμπειρία
Η μερικής απασχόλησης εργασία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος όταν αρχίσετε να κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας.

- Αποκτήστε πολλαπλές εμπειρίες και ικανότητες και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στην απασχολησιμότητα
Η εργασία στην Πανεπιστημιούπολη θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες απασχολησιμότητας ζωτικής σημασίας για τους μελλοντικούς εργοδότες σας, όπως επικοινωνία, ομαδική εργασία, επίλυση προβλημάτων ή οργανωτικές δεξιότητες. Επιπλέον, είναι η ευκαιρία σας να επιδείξετε την εργασιακή σας ηθική, τα κίνητρα, την επινοητικότητα και την πρωτοβουλία σας - στοιχεία ιδιαίτερα επιθυμητά από τους υπεύθυνους πρόσληψης προσωπικού και τους εργοδότες.

Προϋποθέσεις επιλεξιμότητας
Εάν είστε εγγεγραμμένος/η προπτυχιακός/η, μεταπτυχιακός/η ή διδακτορικός/η φοιτητής/τρια, έχετε εγγραφεί σε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Frederick και δεν έχετε αποφοιτήσει ή διαγραφεί, τόσο κατά την περίοδο της αίτησης όσο και κατά την περίοδο απασχόλησης, έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ώρες εργασίας
Ο μέγιστος χρόνος εργασίας κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών εξαμήνων είναι 20 ώρες/εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο μέγιστος χρόνος εργασίας είναι 40 ώρες/εβδομάδα. Οι ώρες εργασίας θα ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του Πανεπιστημίου και μπορεί να περιλαμβάνουν απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα, χωρίς να υπερβαίνουν τον μέγιστο αριθμό ωρών εργασίας και χωρίς να συμπίπτουν με το πρόγραμμα των μαθημάτων σας.

Διαθέσιμες θέσεις και διαδικασία αιτήσεων
Μπορείτε να κάνετε αίτηση για εργασία στην Πανεπιστημιούπολη σε διάφορες θέσεις που ταιριάζουν στο ακαδημαϊκό σας πρόγραμμα.

Υπάρχουν τρεις περίοδοι απασχόλησης:
- Οκτώβριος – Ιανουάριος
- Φεβρουάριος – Ιούνιος
- Ιούνιος – Σεπτέμβριος

Διαθέσιμες θέσεις αυτή την περίοδο:

Υποδοχή - Nicosia Campus

Sports Office Assistant – Limassol Campus

Journalist - Sports reporter

Events Assistant

Assistant at the Robotics Academy 

Peer Tutors

Η αίτηση για εργοδότηση στο Πανεπιστήμιο βρίσκεται εδώ. Συμπληρώστε την και στείλτε την στο careersoffice@frederick.ac.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Σταδιοδρομίας: careersoffice@frederick.ac.cy