ΔΙΑΜΟΝΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ

Καθοδήγηση στην αναζήτηση
και εξεύρεση κατάλληλης στέγασης

Γραφείο Στέγασης και Διαμονής

Το Γραφείο Στέγασης και Διαμονής του Πανεπιστημίου διατηρεί πλήρη βάση δεδομένων για δυνατότητες στέγασης και παρέχει σχετικές συμβουλές και πληροφορίες, εξατομικευμένη καθοδήγηση και έμπρακτη βοήθεια στην εξεύρεση κατάλληλων καταλυμάτων σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, σε συνεργασία με ιδιώτες και μεσιτικά γραφεία.

Ιδιωτικά ακίνητα

Στη βάση δεδομένων του Γραφείου Στέγασης και Διαμονής καταχωρούνται τα διαθέσιμα ακίνητα για ενοικίαση στις περιοχές γύρω από το Πανεπιστήμιο. Για να δείτε τις καταχωρήσεις και να διευθετήσετε επίσκεψη, επικοινωνήστε με το Γραφείο Στέγασης και Διαμονής.

Φοιτητικές εστίες

Οι ιδιόκτητες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία είναι υπό ανέγερση. Το έργο θα παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2024 και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κτήρια του Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνει σύγχρονα studio και άνετους κοινόχρηστους χώρους, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μοντέρνα αισθητική, τη λειτουργικότητα, αλλά και την ασφάλεια των ενοίκων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://residences.frederick.ac.cy/

Στη Λεμεσό το Πανεπιστήμιο αξιοποιεί περιορισμένο αριθμό δωματίων στη φοιτητική εστία Απολλώνια που βρίσκεται πολύ κοντά στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου, ενώ διαθέτει και αριθμό φοιτητικών καταλυμάτων σε ανακαινισμένο συγκρότημα που βρίσκεται σε ασφαλή, ήσυχη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες, αλλά και στο Πανεπιστήμιο.