Πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία
Σχολη Επιστημων Αγωγης και Κοινωνικων Επιστημων

Πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία

Πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία
Σχολη Επιστημων Αγωγης και Κοινωνικων Επιστημων

Πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία

ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διάρκεια4 έτη (Πλήρης Φοίτηση)

Δίδακτρα
€8,700 ανά έτος

ΓλώσσαΕλληνική

ΠανεπιστημιούποληΛεμεσός

icon-downloadΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Μάθετε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα

required field
required field
Invalid Input
required field
Τίτλος Σπουδών Πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας
Επίπεδο Πιστοποίησης Πτυχίο (1ος Κύκλος Σπουδών)
Προσφέρεται από Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστημών
Φοίτηση Πλήρης ή Μερική

Το Πρόγραμμα επικεντρώνεται στο επάγγελμα της Κοινωνικής Εργασίας με ολοκληρωμένη κατανόηση των επαγγελματικών μεθόδων, πρακτικών και αξιών του επαγγέλματος. Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης των φοιτητών κοινωνικής εργασίας και η προετοιμασία τους για την επιστήμη και το επάγγελμα της Κοινωνικής εργασίας, προκειμένου να μπορούν να ενισχύσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την ευημερία των ευάλωτων ομάδων και των κοινοτήτων που βρίσκονται σε κίνδυνο. Σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει πτυχιούχους κοινωνικούς λειτουργούς που παρουσιάζουν σε βάθος γνώση και διαθέτουν προηγμένες δεξιότητες και ικανότητες στους βασικούς τομείς του κλάδου της Κοινωνικής Εργασίας. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πρακτικής (όλοι οι σπουδαστές αναμένεται να ολοκληρώσουν 1200 ώρες εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών κοινωνικής πρόνοιας). Επίσης, προετοιμάζει τους αποφοίτους της για άμεση απασχόληση και εργοδότηση ως πιστοποιημένους επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς και για επιτυχημένη καριέρα σε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών επιλογών εργοδότησης. Επιπλέον, το Πρόγραμμα θέτει τα θεμέλια για μεταπτυχιακές σπουδές.

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι:
α) να εκπαιδεύονται οι φοιτητές ώστε να είναι ικανοί να χρησιμοποιούν τις επαγγελματικές μεθόδους, παρεμβάσεις, αξίες και τη δεοντολογία της κοινωνικής εργασίας,
β) να μάθουν οι φοιτητές να σχεδιάζουν κοινωνικές υπηρεσίες, να αντιμετωπίζουν και να αποτρέπουν κοινωνικά προβλήματα, να προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να προωθούν το σχεδιασμό και την αξιολόγηση της έρευνας,
γ) να παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν σύμφωνα με τις εξελισσόμενες κοινωνικές αλλαγές που συμβαίνουν στις σύγχρονες κοινωνίες,
δ) να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της Κοινωνικής Εργασίας,
ε) να προετοιμάσει τους φοιτητές για άμεση απασχόληση ως πιστοποιημένοι επαγγελματίες κοινωνικοί λειτουργοί μετά την αποφοίτησή τους, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη, μέσω δραστηριοτήτων όπως είναι η πρακτική άσκηση,
στ) να προετοιμάσει τους φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές, βοηθώντας τους να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις και να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες,
ζ) να ασπάζονται οι φοιτητές το επάγγελμα της κοινωνικής εργασίας και να συμπεριφέρονται με επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.

Οι φοιτητές να είναι ικανοί να:
1. Προωθούν την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις μορφές και μηχανισμούς καταπίεσης και διάκρισης, στρατηγικών υπεράσπισης και κοινωνικών αλλαγών.
2. Εφαρμόζουν κριτική σκέψη στη μεθοδολογία, τεχνικές και δεξιότητες της κοινωνικής εργασίας με άτομα, οικογένειες, ομάδες, κοινότητες και οργανισμούς.
3. Ανανλύουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και ανάπτυξη στο κοινωνικό περιβάλλον.
4. Αναπτύσσουν ικανοτήτες συνεργασίας σε διεπιστημονικά επαγγελματικά πλαίσια.
5. Αξιολογούν κοινωνικές πολιτικές.
6. Εμπλέκονται σε ευκαιρίες προώθησης της δια βίου μάθησης και συνεχόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης.
7. Διευκολύνουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη μέσω της πρακτικής της κοινωνικής εργασίας και εποπτείας.
8. Χρησιμοποιούν την έρευνα για εκσυγχρονισμό της πρακτικής και προώθηση συνεργασιών με άλλους ακαδημαϊκούς και ακαδημαϊκά κέντρα άλλων χωρών.
Οι απόφοιτοι από το προπτυχιακό πρόγραμμα στην Κοινωνική Εργασία δικαιούνται να εγγραφούν στο Συμβούλιο Εγγραφής Επαγγελματιών Κοινωνικών Λειτουργών της Κύπρου (ΣΕΕΚΛΚ), σύμφωνα με το Νόμο 2015 (Ν.28 (Ι) / 2015) και να είναι εγγεγραμμένοι Κοινωνικοί λειτουργοί. Οι απόφοιτοι είναι προσοντούχοι για εργοδότηση σε όλα τα πεδία και τους τομείς της κοινωνικής εργασίας. Επίσης, μπορούν να εργαστούν με όλες τις ευάλωτες ομάδες ανθρώπων (π.χ. θύματα βίας, ασυνόδευτοι ανήλικοι, άτομα με αναπηρίες κ.λπ.). Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης σε μια μεγάλη ποικιλία οργανώσεων, όπως:

- Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Μη κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς, ιδιωτικούς οργανισμούς
- Παιδικοί σταθμοί και κέντρα ημερήσιας φροντίδας,
- Σχολική κοινωνική εργασία,
- Υπηρεσίες παιδικής φροντίδας (υιοθεσία, αναδοχή, παιδική κακοποίηση, παιδική στέγη)
- Οικογενειακές συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες υποστήριξης,
- Η φροντίδα των ηλικιωμένων (φροντίδα κατ 'οίκον, ημερήσια φροντίδα, γηροκομεία)
- Υπηρεσίες αποκατάστασης,
- Ιδρύματα για άτομα με αναπηρίες,
- Καταφύγια για ασυνόδευτους ανηλίκους,
- Καταφύγια για θύματα βίας,
- Κοινοτική εργασία.

Συγκεκριμένα, οι απόφοιτοι μας εργάζονται στο γραφείο ευημερίας, στο τμήμα κοινωνικής ένταξης, διευθυντές της κοινωνικής υπηρεσίας δήμων τοπικής αυτοδιοίκησης, διευθυντές Πολυδύναμα Κέντρα, με άτομα με αναπηρίες, σε Κέντρα ανοικτής ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων, σε παιδικές λέσχες, σε κέντρα νεότητας, στον ερυθρό σταυρό, μερικοί λειτουργούν ιδιωτικά συμβουλευτικά κέντρα οικογένειας. Μερικοί από αυτούς συνέχισαν τη σταδιοδρομία τους ως κοινωνικοί λειτουργοί σε χώρες όπως η Αγγλία, οι ΗΠΑ και Ευρώπη.

Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι απόφοιτοι του προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας έχουν εργοδοτηθεί σε όλες τις παραπάνω επαγγελματικές θέσεις. Η αγορά εργασίας θεωρεί ότι οι πτυχιούχοι του προγράμματος είναι επαγγελματίες, έτοιμοι να εργαστούν και να συμβάλλουν στο μέγιστο. Ως εκ τούτου, η ανατροφοδότηση που έχουμε (ακαδημαϊκό / διδακτικό προσωπικό) και λαμβάνουμε από την αγορά εργασίας είναι η αριστεία και η υπεροχή των αποφοίτων μας σε σχέση με άλλους.

Το Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστημών τηρεί τον κανονισμό εισδοχής του Πανεπιστημίου Frederick. Στο Πανεπιστήμιο Frederick οι υποψηφιότητες για εισδοχή εξετάζονται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση, χωρίς διακρίσεις φύλου, φυλής, εθνικής καταγωγής, χρώματος ή θρησκείας.

Για την εισαγωγή στο πρόγραμμα «Πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία», οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι απόφοιτοι εξατάξιου δημόσιου σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου. Αν είναι απόφοιτοι/ες ιδιωτικού σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αυτό θα πρέπει να αναγνωρίζεται από και να είναι εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και να πληρούν τα κριτήρια της γνώση της ελληνικής γλώσσα, όπως καθορίζονται από το Τμήμα (Επίπεδο γλώσσας C1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες ή άλλα ισοδύναμα προσόντα). Οι υποψήφιες/οι που έχουν αποφοιτήσει από σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χώρας του εξωτερικού απαιτείται να κατέχουν πιστοποιητικό που τους παρέχει το δικαίωμα να εισαχθούν στα αντίστοιχα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας αυτής. Θα πρέπει επίσης να ανταποκρίνονται στα κριτήρια γνώσης της ελληνικής γλώσσας, όπως ορίζονται από το Τμήμα.

Αναγνώριση προηγούμενων σπουδών και μεταφορά εισδοχής

Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων
Τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick βασίζονται στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Τουλάχιστον 240 ECTS θα πρέπει να συγκεντρωθούν για την απονομή του πτυχίου (BΑ) στην Κοινωνική Εργασία. Κάθε φοιτήτρια/της μπορεί να εγγραφεί σε 60 ECTS ανά ακαδημαϊκού έτος. Φοιτητής/τρια μερικής φοίτησης θεωρείται το άτομο που εγγράφεται σε έως 19 ECTS σε ένα εξάμηνο. Διεθνείς φοιτητές/τριες απαιτείται να σπουδάζουν στη βάση της πλήρους φοίτησης, βάσει των κανονισμών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εισδοχή με μεταφορά μαθημάτων

Υποψήφιοι/ες που έχουν αποφοιτήσει από αναγνωρισμένο εξατάξιο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν συμπληρώσει πανεπιστημιακού επιπέδου εργασία σε αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών σε ίδρυμα άλλο από το Πανεπιστήμιο Frederick μπορούν να αιτηθούν εισδοχή με μεταφορά μαθημάτων. Τέτοιοι υποψήφιοι οφείλουν μαζί με το έντυπο της αίτησής τους να προσκομίσουν τα ακόλουθα πιστοποιητικά:

- Απολυτήριο εξατάξιου σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισοδύναμη πιστοποίηση
- Επίσημα έγγραφα (αναλυτική βαθμολογία) και πρόγραμμα σπουδών (περιγραφές μαθημάτων) για όλα τα μαθήματα που έχουν αποπερατώσει σε πανεπιστήμιο.

Τα έγγραφα αυτά αξιολογούνται από την Επιτροπής Μεταφοράς Μαθημάτων του Προγράμματος έτσι ώστε να καθοριστεί ο αριθμός πιστωτικών μονάδων που μπορούν να μεταφερθούν, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις του αναλυτικού προγράμματος του πτυχίου Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Frederick.

Οι φοιτητές/τριες που κάνουν εισδοχή με τη διαδικασία της μεταφοράς, ανεξάρτητα από τον αριθμό των πιστωτικών μονάδων που τους έχουν αναγνωριστεί, οφείλουν να συμπληρώσουν τουλάχιστον τις μισές μονάδες ECTS που απαιτούνται για το πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Frederick ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις για να αποφοιτήσουν. Για το Πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία, ένα τετραετές πρόγραμμα των 240 ECTS, οι φοιτητές/τριες με μεταφορά μονάδων οφείλουν να συμπληρώσουν τουλάχιστον 2 έτη σπουδών πλήρους φοίτησης (120 ECTS) στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Frederick για να αποφοιτήσουν.

Αναγνώριση άτυπης και μη τυπικής προηγούμενης μάθησης

Υποψήφιοι/ες που έχουν τύχει άτυπης ή μη τυπικής προηγούμενης μάθησης, όπως επαγγελματικές εξετάσεις πιστοποίησης ή έχουν επιτύχει σε άλλες μη πανεπιστημιακού επιπέδου εξετάσεις (π.χ. A’ Levels, GCSE, IELTS, TOEFL) μπορούν να αιτηθούν μεταφορά μονάδων. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου, αυτές/οί οι υποψήφιες/οι μπορούν να ζητήσουν μεταφορά μονάδων που αντιστοιχούν έως και το 10% του συνολικού αριθμού ECTS του Προγράμματος Σπουδών, δηλαδή έως και 24 ECTS.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τέσσερα (4) χρόνια – οκτώ (8) εξάμηνα για την πλήρη φοίτηση ή οκτώ (8) χρόνια – 16 εξάμηνα για τη μερική φοίτηση.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτούνται 240 ECTS. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε οκτώ (8) εξάμηνα και κάθε εξάμηνο αντιστοιχεί σε 30 ECTS.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές/τριες δεν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται πιο πάνω, η διάρκεια των σπουδών μπορεί να παραταθεί. Ο χρόνος παράτασης καθορίζεται από εσωτερική ρύθμιση του Πανεπιστημίου σχετικά με την αποφοίτηση των φοιτητών, η οποία προβλέπει ότι η μέγιστη διάρκεια σπουδών για την πλήρη φοίτηση είναι 12 εξάμηνα και για τη μερική φοίτηση είναι 24 εξάμηνα.
Κατηγορία Μαθημάτων
ECTS

Ο φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει επιτυχώς 211 ECTS, από την ακόλουθη λίστα μαθημάτων:

No.ΚωδικόςΌνομαECTSΏρες / Εβδ.
1AENG101Αγγλικά Ι53
2ASSO101Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία53
3ASPS102Εισαγωγή στην Ψυχολογία53
4ASSW103Εισαγωγή στην Κοινωνική Εργασία53
5ASSP105Κοινωνική Ψυχολογία53
6ASPO104Εισαγωγή στις Πολιτικές Επιστήμες53
7ASPS112Εξελικτική Ψυχολογία53
8ASSW113Δεοντολογία (Ηθική) στην Κοινωνική Εργασία52
9ASSS114Κοινωνική Πρόνοια – Κοινωνικές Υπηρεσίες53
10ASAW111Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας 53
11ASPC115Ανθρώπινα Δικαιώματα και Θεσμοί Προστασίας του Πολίτη53
12AENG102Αγγλικά ΙΙ53
13ASGW201Κοινωνική Εργασία με Ομάδες Ι53
14ASPP202Ψυχοπαθολογία I53
15ASCW203Κοινωνική Εργασία με Άτομα και Οικογένειες Ι53
16ASCS204Τεχνικές Επικοινωνίας και Συνέντευξης53
17ASLW206Αρχές Οικογενειακού Δικαίου53
18ASPE210Πολιτική Οικονομία53
19ASGW211Κοινωνική Εργασία με Ομάδες ΙΙ53
20ASPP212Ψυχοπαθολογία II53
21ASCW213Κοινωνική Εργασία με Άτομα και Οικογένειες ΙΙ53
22ASFW215Πρακτική Ασκηση Ι100
23ASCS301Κοινοτική Κοινωνική Εργασία και Τοπική Αυτοδιοίκηση63
24ASWF303Εισαγωγή στις Έννοιες της Οικογενειακής Θεραπείας63
25ASST304Στατιστική63
26ASFW316Πρακτική Άσκηση IΙ120
27ADVC302Κοινωνική Εργασία με Ενδοοικογενειακή Βία και Παιδική Προστασίας63
28ASHR314Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτεία στην Κοινωνική Εργασία63
29ASFW317Πρακτική Άσκηση III120
30ASSP401Κοινωνικός Σχεδιασμός63
31ASSR402Μέθοδοι έρευνας63
32ASCS403Θεωρίες της Κοινωνικής Εργασίας63
33ASSP411Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική63
34ASGM412Παγκοσμιοποιήση και Κοινωνικές Συνέπειες63
35ASDE413Διαφορετικότητα και μοντέλα παρέμβασης στη Κοινωνική Εργασία63
36ASSR415Έρευνα και Αξιολόγηση προγραμμάτων63

Ο φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει επιτυχώς 18 ECTS, από την ακόλουθη λίστα μαθημάτων:

No.ΚωδικόςΌνομαECTSΏρες / Εβδ.
1ASER419Ανεξάρτητη Μελέτη - φοιτητές ERASMUS63
2ASES406Κοινωνική Εργασία στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα63
3ASHS405Υγεία, Ψυχική Υγεία και Κοινωνική Εργασία63
4ASJD407Κοινωνική Εργασία και Παραβατικότητα63
5ASPD417Ανάπτυξη και Αξιολόγηση προγραμμάτων και Εξεύρεση πόρων63
6ASSE418Κοινωνική Επιχειρηματικότητα63
7ASTH413Πτυχιακή Εργασία63
8ASVG423Πολιτικές για Ευάλωτες Ομάδες και Προγράμματα Κοινωνικής Ένταξης63
9DPSY400Ψυχολογία των Εξαρτήσεων63
10HUM20063
Ο φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει επιτυχώς 11 ECTS from courses that can be considered as free electives. A free elective is considered any course offered by another Department for which the student is eligible to register
Total
240
Εξάμηνα
ECTS
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1AENG101Αγγλικά Ι5
2ASPO104Εισαγωγή στις Πολιτικές Επιστήμες5
3ASPS102Εισαγωγή στην Ψυχολογία5
4ASSO101Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία5
5ASSP105Κοινωνική Ψυχολογία5
6ASSW103Εισαγωγή στην Κοινωνική Εργασία5
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1AENG102Αγγλικά ΙΙ5
2ASAW111Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας 5
3ASPC115Ανθρώπινα Δικαιώματα και Θεσμοί Προστασίας του Πολίτη5
4ASPS112Εξελικτική Ψυχολογία5
5ASSS114Κοινωνική Πρόνοια – Κοινωνικές Υπηρεσίες5
6ASSW113Δεοντολογία (Ηθική) στην Κοινωνική Εργασία5
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1ASCS204Τεχνικές Επικοινωνίας και Συνέντευξης5
2ASCW203Κοινωνική Εργασία με Άτομα και Οικογένειες Ι5
3ASGW201Κοινωνική Εργασία με Ομάδες Ι5
4ASLW206Αρχές Οικογενειακού Δικαίου5
5ASPP202Ψυχοπαθολογία I5
6Μάθημα Ελεύθερης Επιλογής5
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1ASCW213Κοινωνική Εργασία με Άτομα και Οικογένειες ΙΙ5
2ASFW215Πρακτική Ασκηση Ι10
3ASGW211Κοινωνική Εργασία με Ομάδες ΙΙ5
4ASPE210Πολιτική Οικονομία5
5ASPP212Ψυχοπαθολογία II5
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1ADVC302Κοινωνική Εργασία με Ενδοοικογενειακή Βία και Παιδική Προστασίας6
2ASCS301Κοινοτική Κοινωνική Εργασία και Τοπική Αυτοδιοίκηση6
3ASFW316Πρακτική Άσκηση IΙ12
4ASWF303Εισαγωγή στις Έννοιες της Οικογενειακής Θεραπείας6
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1ASFW317Πρακτική Άσκηση III12
2ASHR314Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εποπτεία στην Κοινωνική Εργασία6
3ASST304Στατιστική6
4Μάθημα Ελεύθερης Επιλογής6
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1ASCS403Θεωρίες της Κοινωνικής Εργασίας6
2ASSP401Κοινωνικός Σχεδιασμός6
3ASSP411Μοντέλα Κοινωνικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική6
4ASSR402Μέθοδοι έρευνας6
56
ΣΥΝΟΛΟ30
No.ΚωδικόςΌνομαECTS
1ASDE413Διαφορετικότητα και μοντέλα παρέμβασης στη Κοινωνική Εργασία6
2ASGM412Παγκοσμιοποιήση και Κοινωνικές Συνέπειες6
3ASSR415Έρευνα και Αξιολόγηση προγραμμάτων6
46
56
ΣΥΝΟΛΟ30
 
 
 
 

Το πρόγραμμα σπουδών υποστηρίζεται από τα ακόλουθα μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού:

RankName
Visiting Associate ProfDr. Sevasti Hadjifotiou
ProfessorDr. Loucia Demetriou
ProfessorProf. Areti Panaoura
ProfessorProf. Maria Zafiropoulou Piper.
Associate ProfessorDr. Costakis Constantinou
Associate ProfessorDr. Nataly Loizidou Ieridou
Associate ProfessorDr. Andreas Panayiotou
Associate Professor - Programme Coordinator Dr. Stavros Parlalis
Assistant ProfessorDr. Stylianos Erodotou
LecturerDr. Panagiota Christodoulou
LecturerDr. Demetris Hadjiharalambous
Visiting ProfessorProf. Demetris Karagiannis
Visiting LecturerDr. Gerasimos Papanastasatos
Special Teaching StaffDr. Koulla Erotokritou
contact-us-img

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λευκωσία +357 22 394394 Λεμεσός +357 25 730975