Παρουσίαση του Πτυχίου «Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού»

Το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου πτυχιακού προγράμματος «Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό. Το νέο αυτό πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο 2018 στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Πανεπιστήμιο Frederick θα τιμήσει τους Κύπριους Ολυμπιονίκες Παύλο Κοντίδη και Απόστολο Παρέλλη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Λεμεσού, καθώς και πλήθος σημαντικών αθλητικών φορέων, δημόσιων, ιδιωτικών και ημικρατικών οργανισμών, ομοσπονδιών, σημαντικών αθλητικών επιστημόνων και παραγόντων, κ.ά.

Το Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» διάρκειας τεσσάρων ετών, παρέχει στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τη δυνατότητα να αποκτήσουν σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Επιπλέον, εμβαθύνει στον αθλητικό τουρισμό και αθλητισμό αναψυχής και παρέχει εξειδίκευση στην προπονητική των αθλημάτων - όπως για παράδειγμα στα αθλήματα θαλάσσης, στον κλασικό αθλητισμό, στα ομαδικά, γυμναστικά και μαχητικά αθλήματα - καθώς επίσης και στον τομέα της υγείας και ευρωστίας του ατόμου. Ως έδρα του Προγράμματος Σπουδών έχει επιλεγεί η Λεμεσός. Η ραγδαία αναπτυσσόμενη πόλη έχει πλούσια αθλητική ιστορία, ισχυρή αθλητική υποδομή και ξεχωριστή θέση στον αθλητικό τουρισμό και στην προπονητική αθλημάτων θαλάσσης. Το παρόν Πρόγραμμα Σπουδών έχει σημαντικές καινοτομίες, υποστηρίζεται από συνεργασίες με Παγκύπριους και Διεθνείς αθλητικούς φορείς και ανοίγει νέους ορίζοντες στο επάγγελμα των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Πρόσκληση

Ενημερωτικό έντυπο προγράμματος