Στο Πανεπιστήμιο Frederick η 2η Παγκύπρια Ημερίδα Στατιστικής

Mε πρώτιστο στόχο την προώθηση της έρευνας και τη διάδοση της επιστημονικής γνώσης που αφορά στη Στατιστική Επιστήμη, το Πανεπιστήμιο Frederick και η Κυπριακή Στατιστική Εταιρεία, συνδιοργανώνουν την 2η Παγκύπρια Ημερίδα Στατιστικής,η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία στις 7 Ιουνίου 2019.

Η ημερίδα απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες, καθώς και σε επιχειρηματικούς οργανισμούς των οποίων το αντικείμενο σχετίζεται με τη Στατιστική και τις εφαρμογές της. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ακαδημαϊκές τους εργασίες, να επικοινωνήσουν, να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν και να αναπτύξουν καινούριες συνεργασίες. Παράλληλα, μέσα από τις εργασίες της ημερίδας, η ακαδημαϊκή κοινότητα των στατιστικών, καθώς και οι σχετικές με τη στατιστική επιχειρήσεις, θα μπορέσουν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις και να αναζητήσουν τρόπους συνεργασίας.

Τις εργασίες της 2ης Παγκύπριας Ημερίδας Στατιστικής θα κηρύξει η Dr. Ineke Stoop, Head of Methodology at The Netherlands Institute for Social Research, με θέμα “Pursuing quality and comparability in the European Social Survey”.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 07/06/2019

Χώρος Διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Frederick

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Συμμετοχών: 19/05/2019

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων: 19/05/2019

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.frederick.ac.cy/stat2019