Υποτροφίες για σπουδές στο πρόγραμμα Δημοσιογραφίας

Κάθε ιστορία μια είδηση...!

Είσαι απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης; Θέλεις να ασχοληθείς με τη Δημοσιογραφία και

τα Μέσα Επικοινωνίας;

Το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick στηρίζει τους νέους και τις νέες που έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν στον χώρο της δημοσιογραφίας με ειδικές υποτροφίες.

Θα δοθούν συνολικά πέντε (5) υποτροφίες ύψους 30% για όλα τα έτη σπουδών. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες μειώσεις διδάκτρων.

Στείλε μας ένα κείμενο 300 λέξεων, ένα video ή μια φωτογραφία για να εξιστορήσεις να αναδείξεις ή να σχολιάσεις ένα γεγονός και διεκδίκησε υποτροφία για το πρόγραμμα Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Frederick, το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη ιστορία στον χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο με απόφοιτους/ες που έχουν κυρίαρχη θέση στην αγορά εργασίας.

Το κείμενο, το video ή η φωτογραφία πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή μαζί με το ονοματεπώνυμο σου, ημερομηνία γέννησης, σχολείο και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, διεύθυνση) μέχρι τις 20 Αυγούστου 2022 στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Δρ Ήβη Λάμπρου).