ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

«Εναλλακτικοί δρόμοι μετά την αποφοίτηση: προκλήσεις και ευκαιρίες»

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (Admissions Office, Careers Office & Erasmus Office) σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα για τους εναλλακτικούς δρόμους που έχουν οι απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών μετά την αποφοίτησή τους. Η ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, από τις 5:00μ.μ – 8:00μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο νέο κτίριο (Γιάννη Φρειδερίκου 7, 1036, Παλλουριώτισσα).

Ο στόχος της εκδήλωσης αυτής, είναι η ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών για τις υπηρεσίες που παρέχει το Πανεπιστήμιο Frederick, τόσο για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, όσο και για την απόκτηση περαιτέρω γνώσεων μέσω μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Μέσα σε αυτό τα πλαίσιο οι απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχει το Πανεπιστήμιο Frederick στους αποφοίτους του Τμήματος για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
  • Πληροφορηθούν για καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στις ευρύτερες περιοχές δυνητικού επιστημονικού ενδιαφέροντος των Μηχανολόγων Μηχανικών.
  • Να συνομιλήσουν με φοιτητές που περάτωσαν τις σπουδές τους στα υπό αναφορά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και να αξιολογήσουν πως αυτά τα προγράμματα τους υποβοήθησαν στην επαγγελματική τους ανέλιξη.    

Πρόγραμμα εκδήλωσης

17:00 – 17:30 Προσέλευση

17:30 – 17:35 Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, Δρ. Σταμάτη Ρωσσίδη.

17:35 – 17:45 Οι υπηρεσίες Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Frederick στην υπηρεσία των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, κος Γιώργος Καζαντζής.

17:45 – 17:55 MSc Manufacturing & Welding Engineering Design,Δρ. ΑντώνηςΛόντος.

18:05 – 18:15 MSc in Sustainable Energy Systems, Δρ. ΓιώργοςΚαραγιώργης

18:15 – 18:30 MSc in Oil & Gas and Offshore Engineering, Δρ. ΧριστόδουλοςΧριστοδούλου

18:30 – 18:45 MSc in Quality Assurance, Δρ. ΜιχάληςΜενοίκου 

18:45 – 18:55 PhD in Mechanical Engineering, Δρ. ΒαρνάβαςΣεργίδης

18:55 – 19:15 StudentSuccess Stories