Εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Ημέρα Διαγενεακής Αλληλεγγύης: Θέλουμε και μπορούμε να συμβάλουμε σε μια περισσότερο αλληλέγγυα Κυπριακή κοινωνία»

Το Πανεπιστήμιο Frederick, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Διαγενεακής Αλληλεγγύης 2017, σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στις 9.30 π.μ., στη Λευκωσία, Αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος», Νέο Κτήριο (1ος Όροφος), στην εκδήλωση, με τίτλο: «Ευρωπαϊκή Ημέρα Διαγενεακής Αλληλεγγύης: Θέλουμε και μπορούμε να συμβάλουμε σε μια περισσότερο αλληλέγγυα Κυπριακή κοινωνία».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή και της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας του Τμήματος Ψυχολογίας και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Frederick, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Βουλή των Γερόντων Κύπρου και την Παιδοβουλή Κύπρου, με θέμα: «Διαγενεακές σχέσεις στην Κύπρο - από το χάσμα στην αλληλεγγύη».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Βουλής των Γερόντων Κύπρου και της Παιδοβουλής Κύπρου, κρατικοί, δημοτικοί και κοινωνικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, επαγγελματίες, φοιτητές, απόφοιτοι και πολίτες που ενδιαφέρονται για τα ζητήματα Διανεγεακής Αλληλεγγύης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δυνατότητα σύντομης έκφρασης θέσεων και απόψεων.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 και ώρα 9.30 π.μ.
Πανεπιστήμιο Frederick, Γ. Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα
Αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος», Νέο Κτήριο (1ος Όροφος)

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις:
Τηλ. 99921354, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.