Παν. Frederick: Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Ειδικά Θέματα και Τεχνολογίες στην Επούλωση Τραυμάτων και Ελκών»

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών διοργανώνουν Επιστημονική Διημερίδα στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2017, με θέμα: Ειδικά Θέματα και Τεχνολογίες στην Επούλωση Τραυμάτων και Ελκών.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Επούλωσης Τραυμάτων και Ελκών.

Σκοπός της Διημερίδας είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας σε ειδικά θέματα και τεχνολογίες που εφαρμόζονται και συμβάλλουν στην επούλωση των τραυμάτων και των ελκών.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου  Frederick στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα 14/9 θα παρουσιασθούν 15 επιστημονικές διαλέξεις στην αίθουσα εκδηλώσεων Τάσσος Παπαδόπουλος και τη δεύτερη ημέρα 15/9, 3 κλινικά φροντιστήρια στις αίθουσες εργαστηρίων του Τμήματος  Νοσηλευτικής από ειδικούς επιστήμονες, από Κύπρο και Ελλάδα, στην επούλωση τραυμάτων και ελκών. Η θεματολογία τόσο των διαλέξεων όσο και των κλινικών φροντιστηρίων περιλαμβάνει τις νεότερες προσεγγίσεις ως προς την Εκτίμηση των Χρόνιων Τραυμάτων και Ελκών και την Tεκμηρίωση της Eκτίμησης στην Πράξη, τη Xρήση Kαινοτόμων Τεχνολογιών στην Επιτάχυνση της Επούλωσης και τις Σύγχρονες Αντιλήψεις στη Θεραπεία Ειδικών Καταστάσεων Υγείας που σχετίζονται με το τραύμα.

Η διημερίδα απευθύνεται σε  επαγγελματίες υγείας, αποφοίτους πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και θα μοριοδοτηθεί από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ. με Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.                                                         

Προεγγραφές θα γίνονται έως  01/09/2017.

Πληροφορίες / Εγγραφές:

κ. Ιωάννη Δημητρακόπουλο (96663929/ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
κ. Αντιγόνη Πατσαλίδου (22394466, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Για  περισσότερες πληροφορίες: Καθηγήτρια Γουρνή Μαρίτσα – Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. /Τηλέφωνο:  99109710