Ημερίδα: «Ακτινοβολίες: Μύθοι και Πραγματικότητες»

Ο Σύνδεσμος Ιατρικής Φυσικής και Βιο-Ιατρικής Μηχανικής Κύπρου (CAMPBE), στο πλαίσιο των εργασιών του για ενημέρωση του κοινού,  διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ακτινοβολίες: Μύθοι και Πραγματικότητες»,τηνΠέμπτη12 Οκτωβρίου 2017στο Πανεπιστήμιο Frederick(Αίθουσα εκδηλώσεων Τάσσος Παπαδόπουλος)στις17:30. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας Δρ Γιώργος Παμπορίδης.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ακτινοβολιών που χρησιμοποιούνται για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς. Θα δοθούν ομιλίες από Ιατροφυσικούς, Ιατρούς και Τεχνολόγους Ακτινοθεραπείας από  το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και από το Γερμανικό Ογκολογικό Κύπρου. Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Δρ Γιάννης Παρπόττας, Επίκουρος Καθηγητής, Πυρηνικός Φυσικός του Πανεπιστημίου Frederick.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου με την ευγενή χορηγία του Πανεπιστημίου Frederick. 

Πρόγραμμα