ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ: “ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ…!!!”.

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, το Βιβλιοπωλείο Rivergate, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων Π.Ο.Ε.Δ και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, διοργανώνουν ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας με θέμα: “Μια εικόνα, χίλιες ιστορίες...!”, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς και θέμα της είναι η δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο Νηπιαγωγείο. Στην ημερίδα θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια από τους γνωστούς συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας: Βαγγέλη Ηλιόπουλο, Αντώνη Παπαθεοδούλου, Μαριλένα Καββαδά, Λιάνα Δενεζάκη και Μαριβίτα Γραμματικάκη.

Κάθε συγγραφέας θα διεξαγάγει το εργαστήριο του δύο φορές, έτσι ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι εκπαιδευτικοί. Κάθε εκπαιδευτικός θα παρακολουθήσει δύο διαφορετικά εργαστήρια /διαφορετικούς συγγραφείς, με τη δική του/της επιλογή, δηλώνοντας την προτίμησή του/της μέσω της σχετικής πλατφόρμας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες για τα εργαστήρια θα βρείτε ΕΔΩ.

Πληροφορίες για τους συγγραφείς θα βρείτε ΕΔΩ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, συνδεθείτε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στην διεύθυνση: https://rivergate-kinder2018-seminar.eventbrite.com από τις 12 μέχρι 22 Φεβρουαρίου, 2018. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φοιτητές του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Δρ Χρυσάνθη Κάτζη στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..