Παρουσίαση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Αθήνα, Πάτρα και Καλαμάτα

To Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν σε ημερίδες παρουσίασης των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αθήνα, την Πάτρα και την Καλαμάτα (www.studyincyprus.gr).

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ» στην Αθήνα, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ASTIR HOTEL» στην Πάτρα και την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο ξενοδοχείο “REX HOTEL” στην Καλαμάτα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση της Κύπρου και θα μπορούν να συζητήσουν και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σε εκπροσώπους των Κυπριακών Πανεπιστημίων.

Πρόγραμμα:

Μέρα

Ώρα

Πόλη

Χώρος διεξαγωγής

Κυριακή, 11 Μαρτίου

10:00 – 19:00

 

11:00- Παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» από τον Λειτουργό Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Λεωνίδα Νεοκλέους σε καθηγητές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού). 

Αθήνα

Ξενοδοχείο «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ», Πλατεία Συντάγματος

Δευτέρα, 12 Μαρτίου

17:00 – 20:30

 

18:00- Παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Astir Hotel» από τον Λειτουργό Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Λεωνίδα Νεοκλέους σε καθηγητές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού). 

Πάτρα

Ξενοδοχείο «ASTIR HOTEL», Αγίου Ανδρέου 16

Τετάρτη, 14 Μαρτίου

17:00 – 20:30

 

18:00- Παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Rex Hotel» από τον Λειτουργό Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Λεωνίδα Νεοκλέους σε καθηγητές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού). 

Καλαμάτα

Ξενοδοχείο «REX HOTEL», Αριστομένους 26

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Πανεπιστημίου Frederick Αθήνας

Τηλ.: 2103311288