Γίνε πιστοποιημένος εκπαιδευτής του προγράμματος «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή»

Το Πανεπιστήμιο Frederick και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Μαρτίου το εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή». Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Frederick, από τις 8 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ., και συμμετοχή μπορεί να δηλώσει ο οποιοσδήποτε, χωρίς καμιά σχετική ακαδημαϊκή εκπαίδευση.  

Είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα, χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν είναι διαθέσιμο πουθενά αλλού. Πραγματοποιείται πρώτη φορά στην Κύπρο και όσοι το παρακολουθήσουν, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα  θεωρούνται πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και θα μπορούν με τη σειρά τους να εκπαιδεύσουν άτομα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΜΜΕ.

Το «Έτοιμοι για το Δίκαιο του Καταναλωτή» είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θέλει να βοηθήσει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να κατανοήσουν και να είναι συμβατές με τις πρόσφατες Ευρωπαϊκές νομοθεσίες για τους καταναλωτές. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα βοηθά τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις να κατανοήσουν σημαντικές πτυχές του δικαίου του καταναλωτή για να αποφεύγουν δαπανηρές διαφορές ή δυσάρεστα παράπονα καταναλωτών. Αποτελείται από εκπαιδευτικές ενότητες προοριζόμενες για τοπικούς εκπαιδευτές, προσαρμοσμένες στη χώρα και γλώσσα τους. Το περιεχόμενο της κατάρτισης, δημιούργημα εμπειρογνωμόνων, καλύπτει όλο το φάσμα του εμπορίου, όπως απαιτήσεις προσυμβατικής πληροφόρησης, δικαίωμα υπαναχώρησης, δικαίωμα των καταναλωτών και εγγυήσεις σε περίπτωση μη συμμορφούμενων προϊόντων, αθέμιτες πρακτικές, κ.λπ.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και στείλτε την αίτηση ηλεκτρονικά στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή με fax στο 22 516118. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο http://www.cyprusconsumers.org.cy/wp-content/uploads/23022018CLRlaw.pdf ή στο τηλέφωνο 22 516108.    

Αίτηση Συμμετοχής