Πανεπιστήμιο Frederick: Παρουσίαση ''Σχέδιο Χορηγιών Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω στις Κατοικίες''

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick σε συνεργασία με το IET Cyprus Network διοργανώνουν, την Πέμπτη 3 Μαΐου, στις 18:15 εκδήλωση με θέμα: «Σχέδιο Χορηγιών Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω στις Κατοικίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ανδρέας Λιζίδης, λειτουργός βιομηχανικών εφαρμογών, στην Υπηρεσία Ενέργειας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Το Σχέδιο αποσκοπεί στην ενεργειακή αναβάθμιση μεγάλης κλίμακας υφιστάμενων κτιρίων ή κτιριακών μονάδων που χρησιμοποιούνται ως κατοικίες, οι οποίες ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα που ζουν μόνιμα στις περιοχές που είναι υπό τον έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το Σχέδιο συγχρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΠΠ 2014-2020. Οι χορηγίες που θα παραχωρούνται στους δικαιούχους που θα ενταχθούν στο Σχέδιο κυμαίνονται μεταξύ 50% και 75%, ανάλογα με τον τύπο της επένδυσης που θα πραγματοποιηθεί.

Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:
κ. Χαρά Ανδρέου
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
τηλ.: 99418342