ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΣΤΟ ΟΠΑΠ BASKETBALL TOURNAMENT «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗΣ»

Το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου θα λάβουν μέρος Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Κίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», και το Πανεπιστήμιο Frederick θα δώσει δυναμικά το παρόν του.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το γήπεδο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης του Μακαρείου σταδίου, το FREDERICK FUN ZONE θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και παράλληλα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Στον χώρο αυτό, θα στηθούν μπασκέτες που θα γίνονται διάφοροι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα μεταξύ άλλων παπούτσια και αυθεντικές φανέλες αγαπημένων παικτών σε προσφορά της εταιρείας Show me your kicks. Επίσης, θα υπάρχουν παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, dj, photo booth και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά επιπέδου Ευρωλίγκα, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο καλαθοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς στην Κύπρο, θα έχουν και τη δυνατότητα ψυχαγωγίας, δοκιμάζοντας τις μπασκετικές τους ικανότητες, αλλά και την τύχη τους.

Ελάτε στο γήπεδο και απολαύστε, υπερθέαμα, διασκεδάζοντας.