ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ FREDERICK ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Το Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Frederick σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick, ανακοινώνουν τη διεξαγωγή διήμερου σεμιναρίου με τίτλο «Ανακουφιστική Φροντίδα για Επαγγελματίες Υγείας και Πρόνοιας». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία, στις 28 και 29 Νοεμβρίου, από τις 9:00 μέχρι τις 14:30.

Η ανακουφιστική φροντίδα είναι προσέγγιση με στόχο τη βελτίωση ζωής ασθενών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις που σχετίζονται με χρόνιες ή/και ανίατες ασθένειες μέσω πρόληψης και ανακούφισης του πόνου με πρόωρη διάγνωση και άρτια αξιολόγηση και θεραπεία του πόνου και άλλων προβλημάτων σωματικών, ψυχοκοινωνικών και πνευματικών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται, ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με την ανακουφιστική φροντίδα. Συγκεκριμένα το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν Κοινωνικοί Λειτουργοί, Νοσηλευτές, Ιατροί, Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι και άλλα συναφή επαγγέλματα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο ή επικοινωνήστε στο 22394489.

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε το Έντυπο Εγγραφής και το Έντυπο Συναίνεσης (διαχείριση προσωπικών δεδομένων) και προωθήστε τα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.