7η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ: “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ…!”

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, το Βιβλιοπωλείο Rivergate, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων Π.Ο.Ε.Δ και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, διοργανώνουν την 7η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας με θέμα: “Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!”,το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, από τις 8.15 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης και θέμα της είναι η δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο σχολείο. Στην ημερίδα θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια από τους γνωστούς συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας:   

  • ΒαγγέληΗλιόπουλο
  • ΆγγελοΑγγέλου-ΈμιΣίνη
  • ΜαριλέναΚαββαδά
  • ΜαριβίταΓραμματικάκη

Επιπρόσθετα, θα γίνει σύνδεση μέσω Skype με τον γνωστό Συγγραφέα PeterReynolds (συγγραφέας του παραμυθιού Η Τελεία- TheDot), ο οποίος θα μιλήσει για το Εικονοβιβλίο (picture book).

Κάθε συγγραφέας θα παρουσιάσει το εργαστήριο του δύο φορές, έτσι ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι εκπαιδευτικοί. Κάθε εκπαιδευτικός θα  παρακολουθήσει δύο διαφορετικά/ούς εργαστήρια/συγγραφείς, με τη δική του επιλογή, δηλώνοντας την προτίμησή του μέσω της πιο κάτω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής, συνδεθείτε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στην διεύθυνση: https://rivergate-teacher-2018.eventbrite.com από τις 15 μέχρι 25 Οκτωβρίου, 2018. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φοιτητές του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Δρ Χρυσάνθη Κάτζη στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., δηλώνοντας ποια δύο εργαστήρια θέλουν να παρακολουθήσουν και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.