8η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ: “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ…!”

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, το Βιβλιοπωλείο Rivergate, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων Π.Ο.Ε.Δ, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου και ο Σύνδεσμος Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου, διοργανώνουν την 8η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας “Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!”,με θέμα τη δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο Νηπιαγωγείο. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθείτο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Προσχολικής Εκπαίδευσης και στόχος της είναι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών σε ζητήματα που αφορούν τρόπους προσέγγισης βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας και η παιδαγωγική αξιοποίησή τους. Στην Ημερίδα θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια από τους γνωστούς συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας:   

  • ΒαγγέληΗλιόπουλο
  • Λιάνα Δενεζάκη
  • Κατερίνα Τζαβάρα
  • Εύα Κασιάρου
  • Μάκη Τσίτα

Κάθε συγγραφέας θα παρουσιάσει το εργαστήριό του δύο φορές, έτσι ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν περισσότεροι εκπαιδευτικοί. Κάθε εκπαιδευτικός θα  παρακολουθήσει δύο διαφορετικά/ούς εργαστήρια/συγγραφείς, με τη δική του επιλογή, δηλώνοντας την προτίμησή του μέσω της πιο κάτω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, συνδεθείτε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στη διεύθυνση: https://rivergate-kinder19.eventbrite.com από τις 24  Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου 2019. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φοιτητές του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Δρ Χρυσάνθη Κάτζη στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., δηλώνοντας ποια δύο εργαστήρια θέλουν να παρακολουθήσουν και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.