ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

To Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν σε ημερίδες παρουσίασης των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη (www.studyincyprus.gr).

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ASTIR EGNATIA ALEXANDROUPOLIS» στην Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «AIROTEL-HOTEL GALAXY» στην Καβάλα και την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE HOTEL» στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι, μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση της Κύπρου και θα μπορούν να συζητήσουν και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σε εκπροσώπους των Κυπριακών Πανεπιστημίων.

Μέρα

Ώρα

Πόλη

Χώρος διεξαγωγής

Τρίτη, 26 Μαρτίου

17:30 – 20:30

18:00- Παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ASTIR EGNATIA ALEXANDROUPOLIS» από τον Ανώτερο Λειτουργό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στέλιο Χριστοφίδη σε καθηγητές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Αλεξανδρούπολη

Ξενοδοχείο «ASTIR EGNATIA ALEXANDROUPOLIS»

Πέμπτη, 28  Μαρτίου

17:30 – 20:30

18:00- Παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «AIROTEL-HOTEL GALAXY» στην Καβάλα από τον Ανώτερο Λειτουργό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στέλιο Χριστοφίδη σε καθηγητές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Καβάλα

Ξενοδοχείο «AIROTEL-HOTEL GALAXY»

Παρασκευή, 29  Μαρτίου

17:30 – 20:30

18:00- Παρουσίαση της Κυπριακής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ELECTRA PALACE HOTEL» στη Θεσσαλονίκη από τον Ανώτερο Λειτουργό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στέλιο Χριστοφίδη σε καθηγητές και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE HOTEL»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Πανεπιστημίου Frederick Αθήνας
Τηλ.: 2103311288
Δηλώστε συμμετοχή εδώ: www.studyincyprus.gr