Εκδήλωση με θέμα «Η Αναθεώρηση του Κυπριακού και Ελληνικού Συντάγματος» από το Πανεπιστήμιο Frederick

Το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνει δημόσια συζήτηση με θέμα Η Αναθεώρηση του Κυπριακού και Ελληνικού Συντάγματος, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, στις 6:15 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία. 

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Αλέκος Μαρκίδης, Πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Καθηγητής Ευάγγελος Βενιζέλος, Πρώην Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης της Ελλάδος και Υπουργός Εξωτερικών και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Δρ Χρίστος Κληρίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας», από τον Πρέσβη Δρα Ανδρέα Μαυρογιάννη, Διαπραγματευτή για το Κυπριακό και Συνεργάτη Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου και η Κοσμήτορας της Σχολής Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων Καθηγήτρια Ελένη Χατζηκωνσταντίνου.

Π.Α. μέχρι 12/4/2019, τηλ. 22394496, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πρόσκληση / Πρόγραμμα