Κατάρτιση Ανώτερου Προσωπικού Εθελοντικών Οργανώσεων σε σύγχρονα διαχειριστικά θέματα από το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick

Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνει την πραγματοποίηση του προγράμματος κατάρτισης «Ανώτερου προσωπικού εθελοντικών οργανώσεων σε σύγχρονα διαχειριστικά θέματα». H συγκεκριμένη κατάρτιση στοχεύει στην εκπαίδευση και μεταφορά γνώσεων προς τους καταρτιζόμενους σε μια σειρά από σύγχρονα θέματα που αφορούν τις εθελοντικές οργανώσεις και πιο συγκεκριμένα τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: συγγραφή και προετοιμασία ευρωπαϊκών προτάσεων, επεξήγηση νομοθεσίας κοινωνικών επιχειρήσεων και ευκαιριών που δημιουργούνται, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών management, νέος κανονισμός GDPR αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και τη χρήση της αξιολόγησης στους οργανισμούς.

Απευθύνεται: Σε ανώτερο προσωπικό, εργοδοτούμενο σε εθελοντικές οργανώσεις, υπηρεσίες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικές υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, η κατάρτιση απευθύνεται σε επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους και διευθυντές των παραπάνω οργανώσεων και οργανισμών.

Χώρος διεξαγωγής Προγράμματος: Το πρόγραμμα διάρκειας 35 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου  Frederick στη Λευκωσία (Γίαννη Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα, 1036 Λευκωσία).

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 14/10/2019 – 11/12/2019 (ωρολόγιο πρόγραμμα).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης, παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το Έντυπο Εγγραφής και τη Δήλωση Συναίνεσης (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) και ακολούθως να τα προωθήσετε ηλεκτρονικά στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο ΦΑΞ: 22349555