Επίτιμοι Διδάκτορες του Πανεπιστημίου Frederick ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας και ο τέως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου της Ελλάδας

Η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου Frederick αποφάσισε ομόφωνα να αναγορεύσει σε Επίτιμους Διδάκτορες τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κώστα Κληρίδη, και τον τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πέππα. Η Τελετή Αναγόρευσης θα γίνει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος», του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία.

Ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα αποτελεί την κορυφαία έκφραση τιμής που μπορεί να αποδοθεί με βάση τα ακαδημαϊκά θέσμια και είναι οι πρώτοι τίτλοι που απονέμονται από το Τμήμα Νομικής και τη Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Frederick.

Το Πανεπιστήμιο τιμά αυτές τις δύο εξέχουσες προσωπικότητες για τη μεγάλη τους προσφορά στη νομική επιστήμη αλλά και για τις καίριες παρεμβάσεις τους με σκοπό την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόσκληση / Πρόγραμμα