10η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ: “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ…!”

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, το Βιβλιοπωλείο Rivergate, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Διδασκάλων Π.Ο.Ε.Δ, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν την 10η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας “Ιστορίες να ονειρεύεσαι...!”,με θέμα τη δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στο σχολείο. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθείτο Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, και στόχος της είναι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών σε ζητήματα που αφορούν τρόπους προσέγγισης βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας και η παιδαγωγική αξιοποίησή τους. Στην Ημερίδα θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια από τους γνωστούς συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας και εικονογράφους:   

  • ΒαγγέληΗλιόπουλο & Hourig Torossian
  • Αντώνη Παπαθεοδούλου & Δικαίο Χατζηπλή
  • Μαριλένα Καββαδά & Λιάνα Δενεζάκη
  • Ιωάννα Μπαμπέτα & Αιμιλία Κονταίου
  • Δήμητρα Χαραλάμπους & Σάντρα Ελευθερίου

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, συνδεθείτε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών στη διεύθυνση: https://www.pi-eggrafes.ac.cy (στην κατηγορία «Ημερίδες - Συνέδρια») μέχρι τις 24  Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φοιτητές του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Δρ Χρυσάνθη Κάτζη στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., δηλώνοντας ποιο εργαστήριο θέλουν να παρακολουθήσουν και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.     

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο 22572722.