Νέοι αρχιτέκτονες του Πανεπιστημίου Frederick παρουσιάζουν τις Διπλωματικές τους Εργασίες

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 6:00 μ.μ.

Η Διπλωματική Εργασία των φοιτητών αρχιτεκτονικής αποτελεί το επιστέγασμα των σπουδών τους. Μέσα από επίπονη εργασία ενός έτους, ξεδιπλώνονται ιδέες και δεξιότητες που καλλιεργήθηκαν και αποκτήθηκαν στη διάρκεια της πενταετούς φοίτησής τους αναφορικά με το ζήτημα του σχεδιασμού κτιρίου, του ανοικτού χώρου και της κατασκευής.

Κάθε χρόνο οι παρουσιάσεις των διπλωματικών εργασιών ήταν ανοικτές στο κοινό και, στο πλαίσιό τους, οι απόφοιτοι μοιράζονταν ενδιαφέρουσες ιδέες, πρωτότυπα σχέδια και μοντέλα ενώ συνάμα καλούσαν σε προβληματισμό και δημιουργική συζήτηση τους παρευρισκόμενους. Έτσι και φέτος, η επιθυμία και η ανάγκη των αποφοίτων να μοιραστούν τις προτάσεις τους μαζί με το κοινό αλλά και μέλη της κοινότητας Αρχιτεκτόνων παραμένουν μεγάλες. 

Έξι απόφοιτοι του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, προσκαλούν το κοινό σε ένα διαδραστικό webinar την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2020, στις 6:00 μ.μ. για παρουσίαση των προτάσεών τους και συζήτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν εγγραφή εκ των προτέρων και να συμμετέχουν στη διαδικτυακή παρουσίαση ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://frederick.zoom.us/webinar/register/3615931011146/WN_AIL7kbSSTpyXIYEgOYiqow

Πρόγραμμα

18:00 - Εισαγωγή από τον Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Καθηγητή Παναγιώτη Τουλιάτο

18:05 - Five senses washed by salt water,Μαριέττα Κασιανού

18:35 - Επαναπροσδιορισμός της προσωρινής διαβίωσης στη φύση «τα καταφύγια της Ευλιμνίας»,Βασίλης Ελένας

19:05 - Αθλητικό κέντρο / χωριό στην Αγία Νάπα,Δημήτρης Ερωτοκρίτου

19:35 - Δημόσιος χώρος συνύπαρξης αρχαιολογικών ευρημάτων και αστικών λειτουργιών στον ιστορικό λιμένα της Ρόδου,Μιχάλης Διακομιχάλης

20:05 - Αρχιτεκτονική Σχολή στη Λευκωσία,Χρήστος Ματσιάς

20:35 - Πολιτιστικό Κέντρο στα όρια του παραδοσιακού οικισμού στην Παροικιά Πάρου,Κατερίνα Κουταλίδη