Παιδαγωγική και ψυχολογική στήριξη για αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού

Εκδήλωση με φυσική παρουσία και διαδικτυακά την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στις 18:00

Ο Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης (ΚΟΕΔ) και τo μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση και Ηγεσία Σχολικών Μονάδων του τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Πρακτικές παιδαγωγικής και ψυχολογικής στήριξης για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού» την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στις 18:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με τη δυνατότητα τόσο φυσικής παρουσίας όσο και διαδικτυακής και θα περιλαμβάνει τις εξής εισηγήσεις:  

  • Προσεγγίζοντας το θεωρητικό πλαίσιο της ανάπτυξης ικανοτήτων των διευθυντών σχολείων στη μεταπανδημική εποχή, Δρ Αντώνιος Καφά, Λέκτορας Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Ηγεσίας, Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Frederick
  • Ο αντίκτυπος της πανδημίας στον βιωματικό χαρακτήρα της μάθησης: Παιδαγωγικές προσεγγίσεις αποκατάστασης, Έλενα Περικλέους, Διευθύντρια Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Ψυχική ενδυνάμωση μαθητών/ριών και εκπαιδευτικών, Φωτεινή Κουρουφέξη και Χριστιάνα Λοϊζίδου, Εκπαιδευτικές Ψυχολόγοι, Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα 29, στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Frederick (Γιάννη Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα, 1036) και θα διαρκέσει 1 ώρα και 15 λεπτά.

Για συμμετοχή με φυσική παρουσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προκρατήσουν θέσεις στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Απαραίτητη η προσκόμιση Safe Pass.

Για συμμετοχή διαδικτυακά μέσω Zoom, ακολουθείστε τον σύνδεσμο

https://frederick.zoom.us/j/95496400643 / Zoom Meeting ID: 954 9640 0643

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όσους/ες συμμετέχοντες/ουσες συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σε σύνδεσμο που θα κοινοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.