ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2022)

Το Πανεπιστήμιο Frederick μέσω του προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1)  σου δίνει την ευκαιρία να φοιτήσεις ένα εξάμηνο ή ένα ακαδημαϊκό έτος, σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του Τμήματός σου ως μέρος των σπουδών σου!

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις:

Αν θες περισσότερες πληροφορίες καθώς και άλλες ευκαιρίες κινητικότητας στην Ευρώπη μέσω του προγράμματος ERASMUS+, επισκέψου το περίπτερο του Γραφείου Κινητικότητας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του πανεπιστημίου την Πέμπτη 14.10.2021 στην Λευκωσία και Παρασκευή 15.10.2021 στη Λεμεσό από τις 10:20 – 12:20. 

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδιού σου. Παράλληλα όμως, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Έχει αποδειχθεί και μέσα από έρευνες, πως οι δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους έχουν αποκτήσει εμπειρία στο εξωτερικό είναι αισθητά πολλαπλάσιες.

Η σημερινή αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, απαιτεί όλο και περισσότερους εργαζόμενους που φέρνουν μαζί τους γλώσσες, εργασιακή και πολιτιστική κουλτούρα και «ανοικτούς ορίζοντες».

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνεις μία γερή επένδυση για τη προσωπική σταδιοδρομία σου!

Δήλωσε συμμετοχή για σπουδές στο εξωτερικό και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι 25 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις πιο κάτω:

Παρουσίαση Προγράμματος

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Στοιχεία επικοινωνίας: Βαρνάβας Μυτιληναίος, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , τηλέφωνο: 22 394 334 (ext.43134)