ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘YOUNG CREATIVE CHEVROLET’

Students of Frederick University won four out of five prizes in the photography competition ‘YOUNG CREATIVE CHEVROLET’

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ FREDERICK UNIVERSITY ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘YOUNG CREATIVE CHEVROLET’

Στις 3 Ιουνίου 2008, έγινε η απονομή των κρατικών βραβείων του Διαγωνισμού ‘Young Creative Chevrolet’ που διοργανώθηκε στην Κύπρο από την εταιρεία Geo. Pavlides and Araouzos Ltd. H εξαμελής επιτροπή που επέλεξε τα έργα που βραβεύθηκαν αποτελείτο από άτομα που ανήκουν στο χώρο της φωτογραφίας, της επικοινωνίας, της δημοσιογραφίας και της Chevrolet. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος φοιτητές κάτω των 30 ετών από το Frederick University, το European University Cyprus και το Frederick Institute of Technology.

Τέσσερα από τα πέντε βραβεία κέρδισαν φοιτητές του Frederick University. Το δεύτερο βραβείο έλαβαν οι φοιτητές Βασίλης Λάμπρου, Νικόλας Δημητρίου, Βαλεντίνα Σίκκη και Κυριακή Τζίβα, και το τρίτο βραβείο οι φοιτητές Θεοδούλα Αντωνίου και Κωνσταντίνα Βασιλείου . Eύφημος μνεία δόθηκε στους φοιτητές Γιώργο Κυριάκου, Μάγα Χρίστοβα, Αβέδη Κουσιάν, Νικόλα Μικελλίδη, Χρυσόστομο Ιωσηφίδη, όπως και στις Άντρη Σεϊττάνη και Ευφροσύνη Κυριακούδη.

Τα κρατικά βραβεία είναι τα ίδια και στις 15 χώρες που έλαβαν μέρος στο φετινό διαγωνισμό της Chevrolet Europe.

Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-